۸۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دیر تخصیص یافت

نماینده مردم شهرستان‌های دیّر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: از محل تبصره ۲۲ قانون بودجه از ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبارات این تبصره، ۸۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دیر تخصیص یافت.

به گزارش "چغادک نیوز"، حجت‌الاسلام موسی احمدی ظهر امروز در نشستی با دست اندرکاران مرکز بهداشت و درمان بردخون با بیان اینکه توجه به مناطق محروم و دور افتاده از اولویت‌های مسئولان است اظهار داشت: اکنون رسیدگی به زیرساخت‌های روستاها و مناطق محروم در دستور کار مسئولان قرار دارد که در این بین رسیدگی به شهرهای محروم نیز از این قائده مستثنی نیست.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های مراکز درمانی در این نقاط مورد توجه قرار دارد بیان کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت برای توسعه خدمات درمانی با کمترین هزینه، اکنون زیرساخت‌های درمانی با تجهیزات مدرن در برنامه مسئولان علوم پزشکی قرار دارد که توسعه خانه‌های بهداشتی درمانی از آن جمله است.

نماینده مردم شهرستان‌های دیّر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه خانه بهداشت روستایی بردخون در دستور کار است گفت: با توافقاتی که با وزارت نفت شده است تحولات مهمی در حوزه بهداشت و درمان و تجهیز مناطق محروم با امکانات درمانی مدرن از جمله مرکز بردخون می‌شود.

احمدی از شبانه‌روزی شدن مرکز بهداشتی درمانی بردخون خبرداد و گفت: برای رسیدگی بیشتر به بیماران مرکز بهداشتی درمانی بردخون به شبانه‌روزی تبدیل شده است که تحولات مثبتی در این عرصه است.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات تبصره ۲۲ برای رفع مشکلات مناطق محروم و تکمیل طرح‌ها در این نقاط است گفت: امسال برای شهرستان دیر از ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبارات این حوزه ۸۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است که تحولاتی خوبی در حل مشکلات مناطق محروم شهرستان دیر از جمله بردخون ایجاد می‌کند.

تسنیم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

تقدیر وزیر نیرو از مجموعه صنعت برق استان برای به ثمر رساندن پروژه ای شاخص

وزیر نیرو در جریان سفر خود به استان بوشهر از مجموعه صنعت برق در این استان به پاس مشارکت وسختکوشی برای احداث خط انتقال ۳۳ کیلوولت طرح برق آبرسانی سیراف به جم قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *