بر اثر برخورد شاخبهشاخ ۲ دستگاه اتوبوس، یک کامیون و یک سواری در اتوبان زنجان تبریز ۸۶ نفر دچار حادثه شدند.
به گزارش "چغادک نیوز"، حسین درخشان سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر، گفت: ساعت ۳:۱۰ بامداد امروز یک دستگاه اتوبوس که از تبریز عازم تهران بود، حوالی زنجان از پشت با یک دستگاه کامیون برخورد کرد.
وی ادامه داد: این اتوبوس بعد از برخورد با کامیون و عبور از گارد ریل به باند مخالف وارد شده و شاخبهشاخ با یک اتوبوس دیگر برخورد و سپس با یک دستگاه سمند برخورد کرد.
درخشان تاکید کرد: در این حادثه ۸۶ نفر دچار حادثه شده که ۱۸ نفر آنها به علت جراحات به مراکز پزشکی منتقل شدند.
وی تاکید کرد: ۱۳ نفر از مصدومان توسط اورژانس و ۵ نفر توسط هلال احمر به بیمارستان منتقل شدند.
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید