×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
برداشت گاز ترش از سکوی دریایی فاز ۱۵ پارس جنوبی آغاز شد

برداشت گاز ترش از سکوی دریایی فاز ۱۵ پارس جنوبی به منظور ارسال به پالایشگاه فازهای ۱۵ و ۱۶ آغاز شد.

به گزارش "چغادک نیوز"، به نقل از خبرگزاری تسنیم، برداشت گاز ترش از سکوی دریایی فاز ۱۵ پارس جنوبی به منظور ارسال به پالایشگاه فازهای ۱۵ و ۱۶ آغاز شد.

با آغاز این برداشت، گاز ترش از سکوی ۱۵ پارس جنوبی که متشکل از  11 حلقه چاه می‌باشد، از طریق خط لوله ۳۲ اینچی در بستر دریا به سمت خشکی، (پالایشگاه فازهای ۱۵ و ۱۶) هدایت شد.

بنا بر این گزارش، متخصصان جوان و متعهد گروه تخصصی سپانیر توانستند با روشی ابتکاری و از راه ایجاد تعادل بین فشار گاز ترش ارسالی از سکوی فاز ۱۵ و تنظیم فشار گاز ارسالی از خشکی، گاز ترش را با موفقیت از سکوی مذکور به پالایشگاه فازهای ۱۵ و ۱۶ هدایت نمایند.

گفتنی است، با تلاش جهادگران قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در آذرماه سالجاری نیز، آغاز برداشت گاز ترش از سکوی فاز ۱۶ پارس جنوبی با موفقیت صورت گرفت و گاز ترش طی فرآیند شیرین‌سازی در پالایشگاه فازهای ۱۵ و ۱۶ به خطوط لوله سراسری گاز کشور تزریق ‌گردید.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false