بانوان کراته کار چغادکی درمسابقات استانی

بانوان کاراته کار چغادکی درمسابقاته استانی کاراته مقام سوم را کسب نمودند و به مسابقات سنگاپور راه یافتند ولی به دلیل عدم استطاعت مالی ازاین مسابقات باز ماندند

به گزارش "چغادک نیوز"، ازسری مسابقات کاراته استانی سبک شی تو کای ویژه بانوان دراستان بوشهر برگزار شد .

این تیم متعلق به باشگاه ورزشی زرین ویژه بانوان شهرچغادک بوده است که دراین مسابقات درسبک کاتا:شقایق سلیمانی وفاطمه امینی مقام سوم واحمدرضاامینی مقام دوم را کسب کرده اند .

درسبک کمیته شقایق سلیمانی مقام دوم ونرگس خلفی مقام سوم راکسب نموده است.

نفرات برتر این مسابقه به سنگاپوراعزام میشدند ولی باتوجه به اینکه ورزشکاران هزینه مالی رانمیتوانستند پرداخت کنند به این سفرنرفته اند.

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

تقدیر وزیر نیرو از مجموعه صنعت برق استان برای به ثمر رساندن پروژه ای شاخص

وزیر نیرو در جریان سفر خود به استان بوشهر از مجموعه صنعت برق در این استان به پاس مشارکت وسختکوشی برای احداث خط انتقال ۳۳ کیلوولت طرح برق آبرسانی سیراف به جم قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *