- 29 آذر 1404
- اخبار استان
- کد خبر 136875
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، دومین جشنواره «به وقت غذا و سلامت» روز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ با حضور کارکنان و خانوادههای آنان در هتل نخل شهر کنگان برگزار شد. این جشنواره با هدف ترویج غذاهای سالم و سنتی، ایجاد فضایی مفرح برای خانوادهها و توسعه نشاط اجتماعی برنامهریزی شده بود.
علیرضا فریدونی، مدیر واحد خدمات اجتماعی آریاساسول، هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای سنتی و بومی، اهمیت تغذیه سالم و ارگانیک و فراهم کردن محیطی متفاوت از کار و منزل برای خانوادهها عنوان کرد. وی همچنین به برپایی بازار محصولات توانیابان تحت پوشش بهزیستی اشاره و از حمایت مدیرعامل شرکت در این زمینه تقدیر کرد.
اردوان فرزینپور، مدیر HSE شرکت آریاساسول، ضمن تشکر از مشارکت خانوادهها، تأکید کرد که تغذیه سلامتمحور و توجه ویژه به سلامت جسمی و روحی کارکنان و خانوادههای آنها یکی از مأموریتهای اصلی واحد HSE است. در این جشنواره، پزشک متخصص تغذیه و داخلی نیز حضور داشت و به شرکتکنندگان مشاوره ارائه کرد.
این جشنواره با حضور بیش از ۵۰ آشپز، شامل غذاهای متنوع ایرانی و بینالمللی با محوریت غذای سالم بود و توسط خانم فاطمه علیزاده و آقای مزدک زنگوئی، پیشگامان آموزش غذاهای ایرانی و بینالمللی، داوری شد. در پایان، نفرات برتر جشنواره مورد تشویق قرار گرفته و جوایزی به آنان اهدا شد.
جشنواره «به وقت غذا و سلامت» علاوه بر ترویج تغذیه سالم، فرصتی برای همدلی و همراهی خانوادههای کارکنان فراهم کرد و با ایجاد تجربهای مفرح و آموزشی، بر توسعه نشاط اجتماعی در شرکت پلیمر آریاساسول تأکید داشت.

false
true
false
true




















































