آخرین خبرها

احداث ۷۲ واحد مسکن برای محرومان در شهر چغادک

به گزارش چغادک نیوز: «امیر برومند» با حضور در شهر چغادک از توابع شهرستان بوشهر، از روند اجرای پروژه ۷۲ واحدی مسکن محرومین بازدید و آخرین وضعیت پیشرفت این طرح درگفت وگو با رسانه ها اظهار داشت: این پروژه که در قالب ۱۸ بلوک چهار واحدی و در دو فاز اجرایی در حال ساخت است، به‌عنوان یکی از طرح‌های شاخص حوزه مسکن در استان، با هدف تأمین سرپناه ایمن، استاندارد و پایدار برای اقشار محروم منطقه در دستور کار بنیاد مسکن قرار گرفته است.

وی در این بازدید، جزئیات پیشرفت فیزیکی بخش‌های مختلف طرح، کیفیت عملیات عمرانی و برنامه زمان‌بندی تکمیل و تحویل واحدها را بررسی و بر لزوم تسریع در روند اجرا همراه با رعایت کامل استانداردهای فنی، مهندسی و اصول کیفی تأکید کرد.

درباره‌ی فاطمه جوشن

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *