آخرین خبرها

برگزاری نمایشگاه ویژه شرکت‌های تعاونی

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر، سرپرست این اداره کل از برگزاری نمایشگاه ویژه شرکت‌های تعاونی در استان خبر داد.
مرتضی پروانه اظهار داشت: این نمایشگاه با هدف معرفی ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های تعاونی استان، از تاریخ ۳۰ بهمن ماه لغایت ۳ اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
وی افزود: نمایشگاه مذکور فرصت مغتنمی برای شرکت‌های تعاونی است تا ضمن ارائه محصولات و خدمات خود، با سایر فعالان این بخش و همچنین عموم مردم ارتباط برقرار کرده و به معرفی هرچه بهتر توانمندی‌های خود بپردازند.
مرتضی پروانه تصریح کرد: این نمایشگاه همچنین می‌تواند نقش مهمی در توسعه فرهنگ تعاون و ترویج الگوهای موفق تعاونی‌ها در استان ایفا کند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر، با دعوت از عموم مردم و فعالان اقتصادی استان، از آنان برای بازدید از این نمایشگاه دعوت کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: «تمام تلاش ما بر این است که با برگزاری این نمایشگاه، گامی موثر در راستای حمایت از بخش تعاون و توسعه اقتصادی استان برداریم.

درباره‌ی فاطمه جوشن

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *