آخرین خبرها

برگزاری جلسه هم اندیشی مدیر کل تامین اجتماعی  استان باکانون بازنشستگان همکار تامین اجتماعی استان بوشهر

گبه گزارش چغادک نیوز: این جلسه که در روز یکشنبه ۲۴ تیرماه به مناسبت هفته تامین اجتماعی،  در محل سالن اجتماعات اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر با موضوع هم اندیشی و همچنین بررسی مسائل و مشکلات بازنشستگان برگزار شد.

 

رئیس و اعضای کانون بازنشستگان همکار در این جلسه به بحث و گفتگو و تبادل نظر در این زمینه پرداختند و در ادامه پوربهی رئیس کانون بازنشستگان اداره کل تامین اجتماعی استان،  خواستار پیگیری جدی مسائل رفاهی و مطالبات بازنشستگان شدند

بازدرهوا مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر ضمن خوش آمد گویی ضمن خوش امد گویی گفت  :بازنشستگان دریایی از تجربه هستند که همه ما باید با بهره‌گیری از این تجارب در انجام هرچه بهتر ماموریت‌های سازمانی تلاش کنیم.

 

مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر افزود : بازنشستگان می‌توانند  با مشارکت در برنامه های فرهنگی و اجتماعی و حضور در جلسات و فعالیتهای داوطلبانه و بیان نظرات و پیشنهادات ، نقش مهمی در موفقیت برنامه‌های سازمان تأمین اجتماعی ایفا نمایند.

 

بازدرهوا به اقدامات موثر فرهنگی سازمان برای بازنشستگان اشاره کرد و گفت: اداره کل فرهنگی سازمان در سالهای اخیر توجه ویژه ای به قشر بازنشسته داشته است.

 

وی به هدف از رویکرد فرهنگی و اقدامات فرهنگی ارایه شده سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت : افزایش آگاهی و شناخت بازنشستگان و بیمه‌شدگان از حقوق و مزایای خود ، ایجاد و تقویت همبستگی و ارتباطات اجتماعی میان بازنشستگان و بیمه‌شدگان از طریق برگزاری نشست‌ها و دوره های آموزشی ، ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در میان بازنشستگان و خانواده‌هایشان از طریق ارسال کتاب و برگزاری پویش‌های کتابخوانی ، تقویت آموزه‌های دینی و قرآنی از طریق افتتاح دارالقرآن کریم و برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط  ، احیای اعتماد عمومی به سازمان تأمین اجتماعی از طریق ارائه خدمات فرهنگی ورزشی و اجتماعی مناسب و متناسب با نیازهای شرکای اجتماعی از مواردی است که در سالهای اخیر توسط اداره کل فرهنگی  پیگیری و طراحی شده است.

 

پوربهی، رئیس کانون بازنشستگان همکار تامین اجتماعی استان بوشهر  ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کانون و قدردانی از مدیر کل استان به لحاظ همکاری های لازم، خواستار مواردی از جمله: افزایش مستمری بازنشستگان و همسان‌سازی حقوق آن‌ها با شاغلان، مشکلات بیمه تکمیلی و بهبود خدمات درمانی،  سرمایه‌گذاری‌های سازمان تأمین اجتماعی برای بهبود حقوق بازنشستگان، مسائل رفاهی و برنامه‌های تحولی سازمان برای ارائه خدمات بهتر به بازنشستگان شدند.

 

در پایان افراد حاضر در جلسه درخصوص مباحث مطرح شده  به بحث و گفتگو پرداختند .

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *