آخرین خبرها

آیین تکریم و معارفه مسئول کانون بسیج اساتید آموزشکده های فنی و حرفه ای پسران و دختران بوشهر

به گزارش چغادک نیوز ؛ آیین تکریم و معارفه مسئول کانون بسیج اساتید آموزشکده های فنی و حرفه ای پسران و دختران بوشهر با حضور دکتر احسان بهمیاری رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای بوشهر و دکتر باقر گرگین رئیس سازمان بسیج اساتید استان بوشهر برگزار شد.

دکتر احسان بهمیاری رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای بوشهر بر شناسایی اساتید متعهد و انقلابی به عنوان اصلی ترین رسالت بسیج اساتید تاکید و گفت: یکی از مهمترین وظایف بسیج اساتید شناسایی راه حل های قابل اجرا برای حل مشکل اشتغال در کشور است.

بهمیاری افزود: نقش بسیج اساتید در انتقال امید و آینده نگری در دانشجویان بسیار مهم است.

دکتر باقر گرگین رئیس سازمان بسیج اساتید استان بوشهر گفت: امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی با دقت نظر بالا و آینده نگری، بسیج بویژه بسیج اساتید را پایه گذاری کردند و رهبر معظم انقلاب نیز دانشگاه و بسیج اساتید را بستر پرورش افرادی همچون شهید چمران می دانند.

گرگین افزود: کانون بسیج در ایجاد فضای علمی و آگاهی بخشی در دانشگاه و جامعه تاثیرگذار و اثربخش است.

در این مراسم از تلاش های ارزنده محمود حیدریه و فریبا خیرخواه زاده مسئولان پیشین از سوی مسئولین دانشگاه و سازمان بسیج اساتید استان تقدیر و علی کشاورز به عنوان مسئول جدید کانون بسیج اساتید آموزشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر(امام خامنه ای) و مهری هنرمند نجف آبادی به عنوان مسئول جدید کانون بسیج اساتید آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بوشهر الزهرا “س” منصوب و معرفی شدند.

این مراسم با ادای احترام به مقام شامخ شهیدای گمنام در آموزشکده فنی و حرفه ای پسران بوشهر به پایان رسید.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *