آخرین خبرها

شناور حامل پوشاک خارجی قاچاق در بوشهر توقیف شد

به گزارش چغادک نیوز به نقل از تسنیم،با اشاره به رصد شبانه‌روزی مرز دریایی خلیج‌ فارس، بنادر و سواحل استان بوشهر، اظهار داشت: مرزبانان فعالیت برای قاچاقچیان در نوار ساحلی استان بوشهر ناامن کرده‌اند، چرا که این گونه فعالیت‌ها در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و متخلفان دستگیر می‌شود.

وی از امنیت پایدار نوار ساحلی و مرز دریایی خلیج‌فارس خبر داد و تصریح کرد: با تقویت تجهیزات و افزایش شناورها امکان حضور مرزبانان در اعماق مختلف دریا فراهم شده است.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر برخورد با قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر را در اولویت برنامه‌ها دانست و با اشاره به شناسایی شناور حامل کالای قاچاق در بندر ریگ افزود: در اقدام اطلاعاتی و عملیاتی یک فروند شناور تجاری حامل کالا قاچاق در  بندر ریگ شناسایی و توقیف شد.

شرفی از کشف بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ دست پوشاک خارجی فاقد اسناد معتبر قانونی از این شناور خبر داد و بیان کرد: علاوه بر این انواع تجهیزات لوازم جانبی موبایل از شناور توقیفی کشف شد.

وی ارزش محموله‌های قاچاق کشف شده را ۶۲۰ میلیون تومان دانست و خاطرنشان کرد: در این عملیات پس از تشکیل پرونده به همراه متهم این عملیات تحویل مقامات قضایی شد.

درباره‌ی gholipoor

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *