آخرین خبرها

طرح ارتقای امنیت اجتماعی در دشتستان اجرا شد

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرنگار مهر، سرهنگ عباس علی یاری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر با رویکرد امنیت محله محور در طول سال جاری طی چند مرحله در سطح شهرستان دشتستان توسط کارکنان این فرماندهی و طی هماهنگی‌های انجام شده با دستگاه قضائی اجرا شده است.

وی اضافه کرد: در این طرح ضمن شناسایی و دستگیری ۱۰ نفر خرده فروش مواد مخدر صنعتی و سنتی و معتاد متجاهر، در بازرسی از منزل و یا مخفیگاه متهمان دستگیر شده مقادیر قابل توجهی مواد مخدر نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان ادامه داد: اجرای این طرح ضمن اینکه رضایتمندی اهالی محلات را به دنبال داشت و خود باعث ارتقا جایگاه پلیس و احساس امنیت در جامعه خواهد شد.

انتهای پیام/

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *