آخرین خبرها

مراکز نگهداری کالای استان بوشهر در سامانه جامع انبارها ثبت شوند

به گزارش چغادک نیوز به نقل ازخبرنگار مهر، مهران متوطن صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه فعالان تجاری ملزم به ثبت‌نام در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا هستند و چنانچه هرکدام از فعالان اقتصادی در سامانه‌های مذکور ثبت‌نام نکنند، مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز متخلف صنفی شناخته می‌شوند.

رئیس اداره بازرگانی داخلی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به لزوم ثبت اطلاعات مراکز نگهداری کالا از طریق سامانه جامع انبارها اضافه کرد: همه بهره برداران باید تمام کالاها را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند.

متوطن افزود: هرگونه سهل انگاری فعالین تجاری در ثبت اطلاعات انبار و ورود و خروج کالا از انبار طبق قوانین و مقررات جاری، منجر به محکومیت نگهداری کننده کالای بی هویت و سپس جریمه نقدی به میزان ۱۰۰ میلیون ریال یا معادل یک چهارم ارزش کالای مربوطه تخلف است.

وی خاطر نشان کرد: کاربران می‌بایست توجه و دقت کافی برای ثبت اطلاعات انبار خود را داشته باشند زیرا پس از انجام مراحل ثبت نام در سامانه جامع انبارها می‌بایست اطلاعاتشان از سوی سامانه مذکور تأیید شود تا بتوانند فعالیت معمول خود را داشته باشند.

انتهای پیام/

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *