آخرین خبرها

انعقاد قرارداد ۱۰۳ هزار میلیارد تومان با قرارگاه خاتم‌ در طرح‌های راه‌سازی

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم از دشتستان، یدالله خادمی شامگاه چهارشنبه در آیین عملیات اجرایی باند دوم محور دالکی بوشهر تا کنارتخته فارس با بیان اینکه این طرح با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار اجرایی شد اظهار داشت: مجری این طرح مهم قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا است که اعتبار آن از محل مصوبات سفر استانی رئیس جمهور به بوشهر تامین شده است.

وی باند دوم بزرگراه دالکی بوشهر به کنارتخته فارس را بخشی از کریدور شمال به جنوب کشور دانست و خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود این طرح در مدت ۲ سال تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه حمل و نقل و زیربناهای کشور نقش قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در اجرای طرح‌های راهسازی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این قرارگاه مجری بیش از ۲ هزار کیلومتر خط ریلی در کشور است.

خادمی با بیان اینکه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا مجری طرح‌های مهم راهسازی جاده‌ای و خط ریلی در کشور است خاطر نشان کرد: شرکت ساخت و توسعه حمل و نقل و زیربناهای کشور با این قرارگاه افزون بر ۱۰۳ هزار میلیارد تومان قرارداد منعقد کرده است.

وی با اشاره به پروژه راه‌آهن بوشهر به فارس تصریح کرد: ۷۰ درصد پروژه خط ریلی ۵۰۰ کیلومتری بوشهر به فارس به مناقصه رفته و مابقی در نیمه نخست امسال به مناقصه می‌رود و پیمانکار آن انتخاب می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه حمل و نقل و زیربناهای کشور با قدردانی از توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی در تخصیص اعتبارات ارزی برای پروژه‌های خط ریلی اضافه کرد: برای اجرای پروژه‌های خط ریلی ۵٫۹ میلیارد یورو اعتبار پیش بینی شده که پروژه راه‌آهن بوشهر به فارس یکی از این طرح‌ها است.

انتهای پیام/۱۹۰

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *