آخرین خبرها

رئیس هئیت شطرنج استان بوشهر عنوان کرد؛ خانه شطرنج میزبان رویدادهای مهم ورزشی است

رئیس هئیت شطرنج در نشست با اعضاء مجمع مردمی ورزش استان بوشهر گفت: این مسابقات در دو رده سنی ۵۰ تا ۶۰ سال و ۶۵ سال به بالا برگزار خواهد شد.

مژگان خوش قلب در رابطه با نحوه ثبت نام افزود: برای کلیه شرکت کنندگان ویژه آقایان و خانم ها مسابقات پیشکسوتان استان بوشهر رایگان خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: زمان برگزاری مسابقات روز پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ بعدازظهر و به سه بازیکن برتر هر جدول
مدال، حکم و جوایز نقدی اهدا می گردد.

رئیس هئیت شطرنج استان بوشهر با اشاره به برگزاری رویدادهای مختلف در سال یادآور شد: برای تمامی سنین نونهالان، نوجوانان، جوانان و پیشکسوتان برنامه مدون تدوین و در حال اجرا می باشد.

وی برای جذب حداکثری افراد ورزشکار برای حضور در رشته شطرنج خاطرنشان کرد: علیرغم تمام مشکلات مالی، برای افراد مستعد وسایل شطرنج خریداری و به آنها هدیه داده ایم.

پرویز دشتی نژاد از ورزشکاران فعال شطرنج یادآور شد : شطرنج با توجه به ارزان بودن و عدم نیاز به محیط وسیع می تواند فراغت دلچسبی را فراهم کند .

در ادامه مسعود عرب زاده مسئول فرهنگی مجمع ورزشی افزود : شطرنج و مسابقات شطرنج آنهم در دوره های مختلف سنی جذابیت و نشاط خاصی را می تواند به ورزشکار و در نتیجه به جامعه تزریق کند.

وی به جذابیت های ورزش شطرنج پرداخت و گفت : یکی از جذابیت های این رشته گروه های مختلف ؛ نوجوان و پیشکسوتان از رده پیشکسوتان می توانند با هم دیدار فینال را برگزار کنند که بعید نیست آن دو پدر و فرزند یا پدر بزرگ و نوه باشد .

همچنین سبحان زنگی مسول رسانه مجمع ورزشی با ذکر فعالیت های مثبت هئیت شطرنج خاطرنشان کرد : شطرنج استان قابلیت خوب و کارنامه درخشانی در این دوره داشته است .

وی به ارتباط موثر رئیس هیئت شطرنج استان با ورزشکاران پرداخت و گفت : با تعامل و ارتباط موثر که « مسئول شطرنج استان بوشهر دارد، توانسته گام مهمی در پرورش ورزشکاران و جذب عموم مردم داشته باشد که جای تقدیر و تشکر دارد .
سبحان زنگی به فعالیت های مجمع ورزشی استان بوشهر پرداخت و خاطرنشان کرد : در مجمع مردمی ورزشی استان جلسات و نشست های متعددی با حضور حجت الاسلام و المسلمین میثم دهقان و محمد جواد زارعی و دیگر فعالین فرهنگی و ورزشی برگزار شده که تمام تلاش این بزرگواران در جهت ارتقا ورزش استان گام بر می دارند که با برنامه ریزی صورت گرفته برنامه های مشترکی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *