آخرین خبرها

۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های بندر بوشهر کشف شد

به گزارش چغادک نیوز، سرهنگ ستاد یدالله شرفی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: در این عملیات که به دنبال تشدید گشت‌های دریابانان پایگاه دریابانی بوشهر و با اشراف اطلاعاتی مرزبانی استان بوشهر انجام شد یک فروند شناور یدک‌کش حامل سوخت قاچاق توقیف و در این ارتباط ۲ متهم دستگیر شدند.

وی افزود: ارزش این محموله قاچاق گازوئیل هشت میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال برآورد می‌شود.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر تصریح کرد: دریابانی این استان در راستای فرمان‌های فرماندهی کل قوا و با همکاری هم‌استان‌ها، همه توان خود را برای برخورد قاطع با مخلان اقتصادی و قاچاقچیان در این محدوده آبی به کار گرفته است.

انتهای پیام/

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *