آخرین خبرها

بیماران کرونایی بستری در بوشهر به ۱۰۳ نفر رسید

به گزارش چغادک نیوز به نقل از فارس ، حسن ملکی‌زاده  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: طی شبانه‌روز گذشته ۴۷ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده و ۴۳ نفر نیز با حال خوب از این بخش‌ها ترخیص شدند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۰۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که ۱۰ نفر تحت مراقبت ویژه بوده و از این تعداد چهار نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با اشاره به سپری شدن یک روز بدون فوتی کرونا در استان، بیان کرد: تاکنون دو هزار و ۲۱۴ بیمار کرونایی در استان بوشهر جان خود را از دست داده‌اند.

وی تعداد کل مبتلایان کرونا در استان را ۱۰۸ هزار و ۲۳۵ نفر عنوان کرد.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پس از یک سال توقف؛ پروازهای ارومیه و اراک به عسلویه و لامرد از سر گرفته شد

با پیگیری و همت شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پروازهای مسیر ارومیه ـ عسلویه و اراک ـ لامرد پس از یک سال وقفه از سر گرفته شد؛ اقدامی در راستای تسهیل رفت‌وآمد فعالان صنعت و خدمت‌رسانی به جامعه محلی جنوب کشور.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *