آخرین خبرها

امام جمعه دیر:خطبه های نماز جمعه در راستای مطالبات مردمی است

به گزارش چغادک نیوز، حجت الاسلام سید علی حسینی روز جمعه به مناسبت سالروز اولین اقامه نماز جمعه در کشور در نشست با خبرنگاران افزود: دفتر امام جمعه دیر و شخص امام جمعه  در زمینه مشکلات مردم شهرستان در زمینه ته لنجی، آب ، برق، کمبود مرغ، اشتغال جوانان، گرانی در بازار ، کمبود های بیمارستان، شرکت در مراسم دینی و مذهبی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و عرصه های مختلف نقش آفرین بوده است.

وی یادآورشد: نماز جمعه و حج سرمایه بزرگ معنوی در جامعه هستند و محروم بودن از آن ها خسارت بزرگ معنوی است.

حسینی بااشاره به اینکه امام رحمه الله علیه احیاگر نماز جمعه در سراسر کشور بود  گفت: نهاد نماز جمعه، نهادی مردمی بدون تشریفات است و دفتر امام جمعه در خدمت مردم قرار دارد.

رییس دفتر امام جمعه دیر گفت: از ۳۱ تیرماه الی پنجم مرداد هفته نماز جمعه با شعار همیشه مردمی همیشه انقلابی  است.

عیسی فولادی افزود: گل افشانی قبور شهدا، نشست با خبرنگاران، نشست با روحانیون، تجلیل از خانواده شهدا و خانواده متوفی ستاد نماز جمعه از برنامه های ستاد نماز جمعه شهر دیر است.

وی گفت: باتوجه به شیوع بیماری کرونا و اعمال محدودیت ها، بیشترین برنامه های هفته نماز جمعه شهر دیر در فضای مجازی صورت می گیرد.

شهرستان دیر با ۶۰ هزار نفر جمعیت در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر قرار دارد که در شهرهای دیر،آبدان و بردخون نماز جمعه اقامه می شود./ایرنا

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *