آخرین خبرها

صاعقه جان دامدار دشتستانی را گرفت

به گزارش چغادک نیوز، فتح‌الله نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز شاهد بروز رعد و برق و بارش باران در شهرستان دشتستان بودیم که در برخی مناطق باعث آبگرفتگی شد.

وی با اشاره به اینکه بارش‌های شدید در زمانی کوتاه رخ داده است افزود: در برازجان مرکز شهرستان دشتستان ۲۳ میلیمتر و در بخش بوشکان ۲۵ میلیمتر بارندگی ثبت شده است.

فرماندار شهرستان دشتستان از فروکش آب موجود در معابر این شهرستان خبر داد و بیان کرد: باد و بارندگی خسارتی به دنبال نداشته است.

وی بیان کرد: متأسفانه یکی از دامداران شهر وحدتیه این شهرستان هنگامی که قصد داشت به سراغ دام‌های خود برود بر اثر برخورد صاعقه، جان باخت.

نوروزی خاطرنشان کرد: این دامدار ۴۰ ساله بوده است.

انتهای پیام/

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

هشدار نسبت به آلودگی پیامک های لینک دار سرشماری / مردم مطمئن باشند اطلاعات آنها به مراجع مالیاتی، قضایی و غیره ارائه نمی‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با هشدار درباره مخاطرات سایبری اعلام کرد پیامک‌های سرشماری ۱۴۰۵ فاقد لینک است و شهروندان باید برای تکمیل اطلاعات، شخصاً به سامانه رسمی دولت من مراجعه کنند؛ همزمان از افتتاح طرح‌های پیشران در حوزه آب، حمل‌ونقل جاده‌ای و درمان تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *