آخرین خبرها

صالحی: نیروگاه هسته‌ای بوشهر تا دو روز آینده وارد مدار می‌شود

به گزارش چغادک نیوز:علی اکبر صالحی با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال تأمین سوخت جدید نیروگاه بوشهر هستیم و منابع مالی آن نیز در حال تأمین است و وزارت نیرو هم بدهی خود به سازمان را پرداخت کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی یادآورشد امروز هم بانک مرکزی دستور دادند که حواله پرداخت سوخت جدید نیروگاه به روسیه با سرعت بیشتری انجام شود.

صالحی اظهار داشت: سوخت فعلی نیروگاه بوشهر تا دو سه ماه آینده به پایان می‌رسد و ما سوخت جدید را بارگذاری خواهیم کرد و با بازگشت نیروگاه هسته‌ای به مدار تولید، هزار مگاوات به تولید برق کشور مجدد اضافه خواهد شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی نیروگاه اتمی بوشهر، به منظور رفع ایراد فنی مشاهده شده در ژنراتور نیروگاه و پس از انجام هماهنگی لازم با شبکه برق سراسری کشور در روز جمعه، واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر از ساعت ۸ شب روز شنبه شروع به کاهش قدرت نمود و در ساعات اولیه صبح یکشنبه موقتاً از مدار تولید برق خارج شد.

نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان اولین تجربه استفاده از نیروگاه‌های هسته‌ای ۱۰۰۰ مگاواتی در کشور و منطقه، هم اکنون توسط نیروهای متخصص ایرانی بهره‌برداری می‌شود و تاکنون بیش از ۴۸۵۰۰ میلیون کیلووات ساعت برق تولید و به شبکه برق تحویل داده است.

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

هشدار نسبت به آلودگی پیامک های لینک دار سرشماری / مردم مطمئن باشند اطلاعات آنها به مراجع مالیاتی، قضایی و غیره ارائه نمی‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با هشدار درباره مخاطرات سایبری اعلام کرد پیامک‌های سرشماری ۱۴۰۵ فاقد لینک است و شهروندان باید برای تکمیل اطلاعات، شخصاً به سامانه رسمی دولت من مراجعه کنند؛ همزمان از افتتاح طرح‌های پیشران در حوزه آب، حمل‌ونقل جاده‌ای و درمان تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *