آخرین خبرها

مرزبانی بوشهر ۱۸۰ میلیارد تومان کالا و سوخت قاچاق کشف کرد

به گزارش چغادک نیوز، سردار ولی الله رضایی نژاد روز سه شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: در اجرای این طرح از قاچاق ۶۸ هزار لیتر سوخت (گازوئیل) قاچاق در آب‌های استان بوشهر جلئپوگیری شد.

وی یادآور شد: شناورهای توقیف شده فاقد پلاک و بدون هویت هستند که نسبت به خریداری سوخت خارج از شبکه اقدام و در مرز آبی در خلیج فارس به کشتی‌های خارجی می فروختند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر گفت:  ارزش ریالی این کشفیات نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۸۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اشراف نیروهای مرزبانی در نقاط مختلف ساحلی استان بوشهر اظهار کرد: در همه سواحل این استان نیروهای مرزبانی در قالب یگان‌های دریابانی شبانه‌روز فعالیت می‌کنند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر  گفت: طرح رعد ۴ به مدت چهار روز همزمان با استان‌های خشکی و ساحلی به صورت آشکار و پنهان در استان بوشهر اجرا شد./ایرنا

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *