آخرین خبرها

خروجی‌های بخش‌های کرونایی بوشهر از ورودی‌ها بیشتر شد

به گزارش چغادک نیوز،سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در استان بوشهر دو شهرستان دیر و عسلویه در وضعیت زرد و شهرستان‌های دیلم، گناوه، بوشهر، دشتستان، تنگستان، دشتی، جم و کنگان در وضعیت نارنجی هستند و هیچ شهرستان قرمز و آبی نداریم.

وی با اشاره به کاهش تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی استان افزود: طی شبانه روز گذشته ۸۰ بیمار با حال خوب از بخش‌های کرونایی استان ترخیص شده و ۷۰ بیمار جدید بستری شده‌اند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر بیان کرد: هم‌اکنون ۳۵۲ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که ۵۱ نفر تحت مراقبت ویژه بوده و ۱۴ نفر در وضعیت حاد بیماری هستند.

وی از ثبت چهار فوتی کرونایی در استان خبر داد و اضافه کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون هزار و ۷۹ نفر در استان بوشهر جان خود را از دست داده‌اند.

کشمیری تعداد کل مبتلایان به کرونا در استان را ۳۷ هزار و ۹۸۸ نفر عنوان کرد.

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

هشدار نسبت به آلودگی پیامک های لینک دار سرشماری / مردم مطمئن باشند اطلاعات آنها به مراجع مالیاتی، قضایی و غیره ارائه نمی‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با هشدار درباره مخاطرات سایبری اعلام کرد پیامک‌های سرشماری ۱۴۰۵ فاقد لینک است و شهروندان باید برای تکمیل اطلاعات، شخصاً به سامانه رسمی دولت من مراجعه کنند؛ همزمان از افتتاح طرح‌های پیشران در حوزه آب، حمل‌ونقل جاده‌ای و درمان تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *