آخرین خبرها

کشفیات مواد مخدر در استان بوشهر ۲۲۹ درصد افزایش یافت

به گزارش چغادک نیوز، سردار خلیل واعظی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نیروی انتظامی استان بوشهر از همه ظرفیت‌های برای مقابله با انتقال، پخش و توزیع مواد مخدر استفاده کرده و کشفیات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به افزایش ۲۲۹ درصدی کشفیات مواد مخدر در استان بوشهر طی فروردین‌ماه سال جاری بیان کرد: دستگیری قاچاقچیان ۱۵۴ درصد و انهدام باندهای مواد مخدر ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف یک محموله بزرگ مواد مخدر خبر داد و اضافه کرد: ۳ دستگاه خودرو حامل مواد مخدر شامل ۱۵۰ کیلوگرم حشیش و ۸۰ کیلوگرم تریاک توقیف شد.

وی بیان کرد: در این عملیات سه نفر از قاچاقچیان سابقه‌دار که از استان‌های شرقی و هرمزگان به استان‌های جنوبی و مرکزی مواد مخدر حمل می‌کردند در یک عملیات هماهنگ دستگیر شدند.

واعظی افزود: قاچاقچیان قصد داشتند مواد مخدر را به استان بوشهر انتقال داده و با استفاده از خودروهای سواری شوتی پس از عبور از شهرستان دشتستان به استان‌های مرکزی کشور منتقل کنند که در تور عملیاتی پلیس قرار گرفتند.

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *