آخرین خبرها

۲۰۰۰ بسته معیشتی طی ماه رمضان در استان بوشهر توزیع می‌شود

به گزارش چغادک نیوز؛سردار علی رزمجو در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برنامه‌های متنوعی به مناسبت ماه مبارک رمضان در استان بوشهر برگزار می‌شود که اجرای برنامه‌های قرآنی و توزیع بسته‌های معیشتی از مهمترین برنامه‌ها است.

وی از اجرای برنامه نوای ملکوت در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر خبر داد و افزود: این برنامه برای دهمین سال پیاپی طی ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود که امسال بدون حضور مردم خواهد بود و پخش زنده می‌شود.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر افزود: برنامه نوای ملکوت با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا با مشارکت اوقاف و امور خیریه و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بوشهر اجرا می‌شود.

وی با اشاره به پخش این برنامه از شبکه‌های استانی بوشهر، شبکه افق، قرآنی و دیگر شبکه‌ها ادامه داد: برنامه نوای ملکوت از ساعت ۱۷ با تفسیر قرآن آغاز می‌شود و پس از تفسیر قرآن، جز خوانی قرآن کریم با حضور قاریان برجسته قرآنی استان بوشهر آغاز می‌شود.

سردار رزمجو از توزیع دو هزار بسته معیشتی با مشارکت پایگاه‌های مقاومت بسیج طی ماه رمضان خبر داد و بیان کرد: ارزش هر بسته معیشتی ۵۰۰ هزار تومان است و تاکنون بسته‌های معیشتی به ارزش یک میلیارد تومان تهیه شده است.

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

هشدار نسبت به آلودگی پیامک های لینک دار سرشماری / مردم مطمئن باشند اطلاعات آنها به مراجع مالیاتی، قضایی و غیره ارائه نمی‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با هشدار درباره مخاطرات سایبری اعلام کرد پیامک‌های سرشماری ۱۴۰۵ فاقد لینک است و شهروندان باید برای تکمیل اطلاعات، شخصاً به سامانه رسمی دولت من مراجعه کنند؛ همزمان از افتتاح طرح‌های پیشران در حوزه آب، حمل‌ونقل جاده‌ای و درمان تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *