آخرین خبرها

تولید ماهانه ۲٫۵ میلیون دوز واکسن کرونای «سوبرنا»/ واکسن‌های ایرانی کرونا چه زمانی توزیع می‌شوند؟

به گزارش چغادک نیوز، سیدحیدر محمدی مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با بیان اینکه اولین شرکتی که تولید واکسن آن طی ماه‌های آتی به حجم اولیه  ماهی ۱٫۵ میلیون می رسد مجموعه برکت است اظهار داشت: مطالعات بالینی این واکسن تا خردادماه طول خواهد کشید. بلافاصله پس از تایید فاز سوم مطالعات بالینی، واکسن کوو برکت به صورت عمومی توزیع می شود.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره تولید واکسن انستیتو پاستور که با همکاری کوبا ساخته می شود اظهار داشت: توزیع واکسن مشترک این موسسه و کوبا که “سوبرنا” نام دارد در صورت تایید فاز ۳ مطالعات بالینی با ۲٫۵ میلیون تولید به صورت عمومی در خردادماه توزیع خواهد شد.

وی درباره تولید واکسن اسپوتنیک در داخل کشور گفت: این واکسن هم در خرداد و تیر به صورت قراردادی تولید می شود.

حیدری درباره واکسن مشترک مجموعه میلاد نور و موسسه رازی خاطر نشان کرد: این واکسن هم اواخر تابستان وارد چرخه توزیع می شود. عملا از آخر خرداد و اوایل تیر اگر مشکلی پیش نیاید تولید و توزیع و واکسیناسیون انبوه به صورت گسترده تر انجام و موجب رفع نگرانی ها خواهد شد.

انتهای پیام/

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

وعده رئیس‌جمهور برای خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم

مسعود پزشکیان گفت: خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم جامعه از اولویت‌های دولت چهاردهم است و در این مسیر باید همه دستگاه‌های اجرایی در کشور همکاری لازم را داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *