آخرین خبرها

زنگ خطر کرونا در دشتی به صدا در آمد

به گزارش چغادک نیوز، عبدالله نادری صبح دوشنبه در نشست ستاد مقابله و پیشگیری بیماری کرونا شهرستان دشتی اظهار داشت: با توجه به شروع موج چهارم و افزایش مبتلایان به کرونای انگلیسی در سطح کشور همه باید اهتمام ویژه ای نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند.

وی افزود: در راستای پیشگیری از این بیماری نیروهای کارگری که وارد شهرستان می شوند حتماً باید تست کرونا بدهند.

نادری تسریع کرد: در حال حاضر مهمترین مشکل شهرستان در مراسمات تشییع جنازه و عروسی است که متاسفانه رعایت نمی شود.

وی ادامه داد: از شروع اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی تاکنون ۵۰۶ تست سریع کرونا انجام شده که ۳۰ مورد آن مثبت بوده است.

نادری یادآور شد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بانک‌ها مطلوب نیست و زدن ماسک در سطح شهرستان کاهش پیدا کرده است که این زنگ خطری جدی است.

وی همچنین بر ضرورت جدی گرفتن نظارت‌ها تاکید کرد و گفت: اگر طرح شهید سلیمانی به صورت کامل اجرا شود مشکلات به حداقل می رسد./مهر

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *