آخرین خبرها

فوت ۷۷ بیمار مبتلا به کرونا/ شناسایی ۸۰۱۷ بیمار جدید

به گزارش چغادک نیوز، سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۷۸ نفر از آنها بستری شدند.  مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۵۵۸ هزار و ۱۵۹ نفر رسید.

وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۹ هزار و ۳۴۱ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۳۳۱ هزار و ۱۶۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری عنوان کرد:  سه هزار و ۶۶۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.  تا کنون ۱۰ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۸۹۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت هشدار داد: در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۵۲ شهرستان نارنجی، ۲۱۷  شهرستان زرد و ۱۶۸ شهرستان آبی هستند.   شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند./فارس

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

وعده رئیس‌جمهور برای خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم

مسعود پزشکیان گفت: خانه‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم جامعه از اولویت‌های دولت چهاردهم است و در این مسیر باید همه دستگاه‌های اجرایی در کشور همکاری لازم را داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *