آخرین خبرها

اجرای پروژه‌‎‌های اقدام ملی و مسکن مددجویی شهرستان دیر آغاز شد

به گزارش چغادک نیوز، فرماندار دیر در این آیین اظهار داشت: با وجود همه تنگناها از جمله تحریم و جنگ اقتصادی و مشکلات شیوع کرونا با مدیریت خوب دستگاه‌های اجرایی و همراهی بی نظیر مردم و همه نهادها نمره قابل قبولی در مبارزه با این ویروس و سایر حوزه‌ها گرفتیم.

کریم علی حسنی افزود: امیدواریم با همگرایی و اتحاد در عرصه معیشت مردم نیز همچون عرصه جنگ تحمیلی و مبارزه با کرونا از مشکلات عبور کنیم.

وی با اشاره به انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی در خرداد سال ۱۴۰۰، حضور حداکثری مردم در انتخابات را برای اقتدار نظام لازم دانست و گفت: با رعایت انصاف، اخلاق اسلامی و عدالت در گفتار و نوشتار و اظهار نظرها نباید اجازه دهیم ناامیدی به مردم تزریق شود.

فرماندار دیر با بیان اینکه در دهه فجر امسال ۳۸۸ میلیارد تومان پروژه‌ در این شهرستان افتتاح و اجرا شده‌است، افزود: این پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف تامین مسکن، برق، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، عمران شهری، پروژه‌های اقتصادی، اسکله و شیلات، پل جاده وفاق و مرکز آموزش مهارت‌های دریایی اجرا شده‌است.

وی اشاره به دستاورد دولت در موضوع ارزش افزوده و حق آلایندگی، یادآور شد: دهیاری‌ها و شهرداری‌ها با خرید تجهیزات و ماشین‌آلات و هدایت منابع به سمت درآمد پایدار مدیریت مناسبی برای هزینه اعتبارات ارزش افزوده و حق آلایندگی داشته باشند.

بخشدار مرکزی دیر گفت: در دهه فجر پنج پروژه با اعتبار سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در روستاهای این بخش افتتاح و ۲ پروژه با اعتبار یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان اجرایی شد.
مهین اندخش افزود: همچنین پروژه‌های شهرداری دیر با اعتبار سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید و کلنگ زنی مرکز صنایع دریایی با اعتبار ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان نیز انجام شد.
همچنین در آیینی ساختمان جدید شبکه دامپزشکی شهرستان دیر با اعتبار یک میلیارد و ۴۱۰ میلیون تومان افتتاح شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دیر در آیین عملیات اجرایی پروژه ۸۰ واحدی مسکن مددجویان گفت: اعتبار این پروژه هشت میلیارد تومان است که از محل اعتبار تفاهم‌نامه کمیته امداد با شورای راهبردی و استانداری و فرد خیر بوده‌است.

سید علی حسینی افزود: در زمان حاضر نیز ۳۹ نفر از مددجویان فاقد زمین هستند و از مسئولان و افراد خیر می‌خواهیم که دست کمیته امداد را بگیرند./ایرنا

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *