آخرین خبرها

اکتشاف منابع جدید نفتی و گازی در جهان تقریبا متوقف شده است

به گزارش چغادک نیوز به نقل از رویترز، آمارهای موجود حاکی از آن است که به خاطر کاهش قابل توجه قیمت نفت در بازار جهانی در سایه شیوع ویروس کرونا شرکت‌های بزرگ نفتی و گازی فعالیت‌های اکتشافی خود برای پیدا کردن منابع جدید سوخت‌های فسیلی را به میزان قابل توجهی کاهش دادند.

آمارهای مؤسسه ریستاد انرژی حاکی از آن است که دریافت مجوز برای انجام فعالیت‌های اکتشافی ساحلی و فراساحلی توسط ۵ شرکت نفتی و گازی اصلی در غرب به کمترین میزان در ۵ سال گذشته رسیده است.

پالزور شنوا، کارشناس ریستاد انرژی می‌‌گوید: در سال گذشته شرکت‌هایی نظیر اگزون موبیل آمریکا ، توتال فرانسه و رویال دات‌شل هلندی انگلیسی دست به کاهش قابل توجه هزینه‌های خود به خاطر بحران کرونا زده و این مسأله به کاهش اقدام آنها برای دریافت مجوز اکتشاف میادین جدید منجر شده است.

از ۵ شرکت نفتی و گازی بزرگ غربی شرکت بریتیش پترولیوم انگلیس با فاصله زیادی بیشترین کاهش فعالیت‌های اکتشافی را نسبت به دیگر شرکت‌ها در سال ۲۰۲۰ داشته است.

برنارد لونی که در ماه فوریه گذشته مدیریت بریتیش پترولیوم را به عهده گرفت از برنامه خود برای کاهش ۴۰ درصدی مقابل یک میلیون بشکه‌ای روزانه تولید نفت این شرکت تا سال ۲۰۳۰ خبر داد.

طی ماه‌های گذشته شرکت بریتیش پترولیوم تیم اکتشاف میادین نفتی خود را کوچک کرده است. روند اکتشاف میادین نفتی و گازی جدید توسط شرکت‌ها به اینگونه است که آنها نخست اقدام به دریافت مجوز برای اکتشاف می‌کنند و پس از پیدا کردن یک میدان نفتی یا گازی نسبتاً بزرگ درباره اینکه استخراج از آن را آغاز کنند یا خیر، تصمیم‌گیری می‌کنند.این فرآیند پر هزینه بوده و ممکن است سال‌ها به طول بینجامد.

کارشناسان بر این باورند که کاهش قابل توجه فعالیت‌های اکتشافی می‌تواند به کمبود عرضه نفت به بازار جهانی در سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ منجر شود.

انتهای پیام/

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

اسلامی: هدف‌گذاری ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای تا افق ۱۴۲۰ / پیشرفت ۱۷ درصدی واحد‌های دوم و سوم نیروگاه بوشهر محقق شد

معاون رییس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: نیروگاه اتمی بوشهر، با ظرفیت تولید ۱۰۰۰ مگاوات ساعت برق، وارد یازدهمین سال فعالیت خود شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *