به گزارش چغادک نیوز:علیرضا رئیسی صبح امروز در نشست با مسئولان و تهیهکنندگان صداوسیمای مرکز بوشهر با قدردانی از نقش مهم رسانه ملی و استانها در عرصه مقابله با کرونا اظهار داشت: صداوسیمای مراکز استانها در اطلاعرسانی و کنترل کرونا خیلیخیلی خوب عمل کردند.
سخنگوی ستاد ملی کرونا با اشاره به اثرگذاری فعالیت صداوسیما افزود: صداوسیما با اطلاعرسانی به موقع و اثرگذار و تولید و پخش اخبار و گزارشهای هشداردهنده و پیشگیریکننده، با تغییر در سبک زندگی مردم عملکرد بسیار خوبی ارائه کرده است.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اجرای بیش از ۸۶ درصدی رعایت کامل شیوه نامههای کرونایی و کاهش آمار فوتیها، اعتماد حداکثری مردم به صدا و سیما و مرجعیت رسانهای را نقطه قوت مراکز استانها دانست.
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید