آخرین خبرها

۱۰۰۰ واحد مسکونی ویژه نیازمندان در استان بوشهر احداث می‌شود

به گزارش چغادک نیوز، حمید حیدری بریدی صبح یکشنبه در نشست با فرماندار بوشهر اظهار داشت: در راستای تأمین مسکن در نقاط مختلف استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و در شهرستان بوشهر نیز طرح‌های مهمی داریم.

وی بیان کرد: در همین راستا هزار واحد مسکونی ویژه نیازمندان در قالب طرح اقدام جامع در استان بوشهر ساخته خواهد شد که ۳۰۰ واحد آن مربوط به شهرستان بوشهر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر ادامه داد: سال گذشته هزار و ۵۵۹ واحد مسکونی در استان بازسازی و بسازی شد که ۹۸ درصد این واحدها به تعداد یک‌هزار و ۵۲۴ واحد مسکونی تکمیل و تحویل شد.

وی اعتبار اجرای طرح بازسازی و بهسازی مسکن شهری و روستایی استان بوشهر ۳۸۸ میلیارد ریال عنوان کرد.

منبع:مهر

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

قدردانی از عملکرد پازارگاد در شرایط بحرانی؛ پشتیبانی شبانه‌روزی از صنعت پتروشیمی

در آیینی با حضور جمعی از مدیران صنعت پتروشیمی، از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در ارائه خدمات شبانه‌روزی، پشتیبانی از تولید و تقویت آمادگی شرکت‌های منطقه پارس در شرایط بحرانی قدردانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *