آخرین خبرها

اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش چغادک نیوز، ارغوان مهدی زاده صبح شنبه در آئین افتتاح اقامتگاه بوم گردی عشایری ایل قشقایی در بوشکاندشتستان اظهار داشت: توسعه و تقویت بخش گردشگری در استان بوشهر با جدیت دنبال می‌شود.

وی به ظرفیت‌های متعدد گردشگری در استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: این ظرفیت‌ها دارای جذابیت بالایی برای مردم در نقاط مختلف کشور هستند که می‌طلبد فضاهای اقامتی در سطح استان بوشهر فراهم شود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای افزایش چند برابری اقامتگاه‌های بوم گردی در استان تصریح کرد: در بخش اقامتگاه‌های بوم گردی عشایری در سه نقطه بخش بوشکان فعالیت دارند.

وی به رونق مطلوب اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی در بخش بوشکان اشاره کرد و افزود: ۲۵۵ اقامتگاه بوم‌گردی عشایری و روستایی در نوروز امسال در استان بوشهر فعالیت کردند.

مهدی‌زاده از تلاش ویژه برای رونق تولید در استان و تلاش برای تحقق شعار سال خبر داد و تاکید کرد: از اجرای طرح‌های گردشگری استقبال می‌کنیم و تلاش داریم زمینه تسریع در اجرای روند اداری و به ثمرنشستن طرح‌های گردشگری فراهم شود.

منبع:مهر

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

قدردانی از عملکرد پازارگاد در شرایط بحرانی؛ پشتیبانی شبانه‌روزی از صنعت پتروشیمی

در آیینی با حضور جمعی از مدیران صنعت پتروشیمی، از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در ارائه خدمات شبانه‌روزی، پشتیبانی از تولید و تقویت آمادگی شرکت‌های منطقه پارس در شرایط بحرانی قدردانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *