آخرین خبرها

۲۸۰۰ روحانی در استان بوشهر در امر تبلیغ فعالیت می‌کنند

به گزارش  چغادک نیوز:  آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست با مسئولان  اداره کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر  با تاکید بر اینکه احیای اجتماعی و معرفی موقعیت مکانی و ظرفیت‌های موقوفات نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است اظهار داشت: سند و نقشه جامع موقوفات کل استان بوشهر در قالب سامانه هوشمند و برخط بر اساس نتایج آمایشی و سرزمینی تدوین و طراحی شود که الگویی برای سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و ایران باشد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر توجه ویژه مردم به عملکرد اوقاف و امور خیریه افزود: مردم به سازمان اوقاف و امور خیریه نگاهی خدماتی در حوزه دین و تبلیغات دینی دارند.

امام جمعه بوشهر با تاکید بر توسعه همکاری  نهادهای تبلیغی گفت:در این زمینه  تشکیل شورای تبلیغ بین سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی ضروری است.

صفایی بوشهری  از فعالیت ۲ هزار و ۸۰۰ روحانی تبلیغی در مناسبت‌های فرهنگ دینی  خبرداد و تصریح کرد: در حوزه علمیه برادران بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ نفر روحانی تبلیغی و در حوزه علمیه خواهران نزدیک به یک‌هزار ۷۰۰ مبلغه در امر انجام رسالت تبلیغی مشغول هستند.

بیشتر بخوانید

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد: جا دارد که شورای مشترک تبلیغ از این مجموعه کارآمد و علمی در موالید و دیگر مناسبتهای فرهنگ دینی در مساجد و مراکز فرهنگی بهره گیرد.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

قدردانی از عملکرد پازارگاد در شرایط بحرانی؛ پشتیبانی شبانه‌روزی از صنعت پتروشیمی

در آیینی با حضور جمعی از مدیران صنعت پتروشیمی، از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در ارائه خدمات شبانه‌روزی، پشتیبانی از تولید و تقویت آمادگی شرکت‌های منطقه پارس در شرایط بحرانی قدردانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *