آخرین خبرها

دفتر خدمات پیشخوان دولت در شهرستان گناوه افتتاح شد

به گزارش چغادک نیوز: محمد رضا محمدی باغملایی در آئین افتتاح دفتر خدمات پیشخوان دولت در شهرستان گناوه با بیان اینکه  دفاتر پیشخوان دولت نقش مهمی در تسریع ارائه خدمات به مردم دارند؛ اظهار داشت: در این دفتاتر که در همه شهرهای استان بوشهر ایجاد شده است، خدمات شرکت برق در عرصه های گوناگون ارائه می شود.

مدیر دفتر خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهرافزود: افتتاح دفتر خدمات پیشخوان سبب افزایش خدمات رسانی مطلوبتر به مردم می شود و با هدف ارائه خدمات شایسته به مردم استان راه اندازی می شود./انتهای پیام

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

قدردانی از عملکرد پازارگاد در شرایط بحرانی؛ پشتیبانی شبانه‌روزی از صنعت پتروشیمی

در آیینی با حضور جمعی از مدیران صنعت پتروشیمی، از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در ارائه خدمات شبانه‌روزی، پشتیبانی از تولید و تقویت آمادگی شرکت‌های منطقه پارس در شرایط بحرانی قدردانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *