آخرین خبرها

پرواز قیمت مرغ به‌سوی کانال ۱۰هزارتومانی

به گزارش چغادک نیوز: از آنجا که بخش عمده  خوراک طیور در کشور وارداتی است، افزایش قیمت خوراک تأثیر بالایی در قیمت تمام‌شده مرغ دارد به‌طوری که اختصاص ارز ۳۹۰۰تومانی یارانه‌ای به واردات این محصول  نیز نتوانسته قیمتهای خوراک را کنترل کند.

در هفته‌ها و ماههای گذشته خبرگزاری تسنیم، بارها هشدار داده بود که با افزایش هزینه‌های تولید به‌ویژه در بخش خوراک باید شاهد افزایش قیمت در آینده نزدیک باشیم زیرا مرغداران اقدام به کاهش جوجه‌ریزی یعنی کاهش عرضه کرده بودند.

بعد این افزایش قیمت، دولت احتمالاً با توزیع مرغ منجمد یارانه‌ای برای کنترل قیمت‌ها اقدام می‌کند و تا حدود زیادی در کاهش قیمت‌ها موفق خواهد بود ولی برای رفع مشکل تولیدکنندگان باید اقدامات دیگری در راستای کاهش هزینه‌های تولید انجام شود.

پرش قیمت مرغ از سقف تنظیم بازار

بنابراین گزارش، در حالی که ستاد تنظیم بازار اخیراً قیمت سقف و کف هر کیلوگرم مرغ را ۷ هزار و ۱۰۰ تومان تا ۷ هزار و ۸۰۰ تومان در بازار و برای مصرف خرده‌فروشی تعیین کرده بود قیمت امروز مرغ به ۹ هزار و ۸۵۰ تومان رسید.

مهدی یوسفخانی رئیس­ اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: قیمت مرغ امروز در کشتارگاه برای صاحبان واحدهای عرضه‌کننده مرغ ۸۹۰۰ تومان است.

وی­ با بیان اینکه قیمت مرغ در واحدهای صنفی با احتساب ۱۰ درصد سود به مشتریان عرضه می‌شود گفت: قیمت مرغ در مراکز عمده‌فروشی ۹۰۵۰ تومان به صاحبان واحدهای صنفی عرضه می‌شود.

یوسفخانی با ابراز اینکه امروز قیمت خرده‌فروشی مرغ شمال ۸۹۰۰ تومان در بازار خرده‌فروشی است ادامه داد: قیمت عمده مرغ کشتار شمال در میدان بهمن ۸۶۵۰تومان است.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

اسلامی: هدف‌گذاری ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای تا افق ۱۴۲۰ / پیشرفت ۱۷ درصدی واحد‌های دوم و سوم نیروگاه بوشهر محقق شد

معاون رییس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: نیروگاه اتمی بوشهر، با ظرفیت تولید ۱۰۰۰ مگاوات ساعت برق، وارد یازدهمین سال فعالیت خود شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *