آخرین خبرها

مجلس به فوریت تشکیل وزارت میراث فرهنگی رأی نداد

به گزارش چغادک نیوز: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با یک فوریت طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی مخالفت کردند.

  • بیشتر بخوانید:

امیری: ساختار جدید دولت به‌زودی تصویب می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء، به فوریت طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی به دلیل اینکه خلاف برنامه ششم توسعه و نیز دارای بار مالی بود، رأی ندادند که مقرر شد این طرح در هیئت‌رئیسه مجلس بررسی شده و نتایج آن به نمایندگان و طراحان اعلام شود.

به گزارش تسنیم، یک فوریت طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی در شرایطی در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس قرار گرفت که کمیسیون مشترکی برای بررسی اصلاح ساختار دولت تشکیل شده و نمایندگان نیز در برنامه ششم توسعه بر چابک‌سازی دولت تأکید کرده‌اند.

براساس این گزارش، نمایندگان مجلس پیش از ورود به بررسی یک فوریت طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی نیز با اخطارهای مکرری به دلیل اینکه این طرح دارای بار مالی و خلاف سیاست‌های کلی نظام و برنامه ششم توسعه بود، مخالفت خود را اعلام کردند.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

چگونه اوکراینی‌ها حمله پهپادی هولناک به روسیه را ترتیب دادند؟

سرویس امنیتی اوکراین اعلام کرده است که 41 هوپیمای روسیه هدف قرار گرفته‌اند، از جمله بمب‌افکن‌های استراتژیک و هواپیماهای نظارتی؛ اگرچه مشخص نیست که دقیقا چه تعداد هواپیما به‌طور کامل از سرویس‌دهی خارج شده‌اند. این حملات چهار پایگاه هوایی در دل روسیه را هدف قرار دادند که دورترین آن یعنی پایگاه «بِلایا» واقع در منطقه «ایرکوتسک»، حدود 4500 کیلومتر از مرز اوکراین با روسیه فاصله دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *