آخرین خبرها

کشاورزان دیر ۲۲۰ هزار تن گوجه فرنگی برداشت کردند

به گزارش چغادک نیوز: عیسی محمددوست در گفت‌وگو  با اشاره به اینکه شهرستان دیر قطب تولید محصول گوجه فرنگی خارج از فصل است اظهار داشت: بیش از نیمی از محصول گوجه فرنگی خارج از فصل استان بوشهر در شهرستان دیر  تولید و برداشت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۵ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گوجه فرنگی اختصاص دارد گفت: در این اراضی  بیش از  ۱۰ هزار نفر در عرصه تولید و برداشت گوجه فرنگی در دیر فعالیت می‌کنند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دیر از صادرات این محصول به کشورهای حاشیه خلیج فارس خبر داد و افزود:  محصول گوجه فرنگی شهرستان دیر علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی به کشورهای  مختلف جهان از جمله حوزه خلیج فارس به ویژه قطر صادر می‌شود.

محمددوست از برداشت ۲۲۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل در دیر خبر داد و تصریح کرد: کشاورزان درهر هکتار ۵۰ تن محصول برداشت می‌کنند که تاکنون ۹۵ درصد محصول به میزان ۲۲۰ هزار تن برداشت شده است.

وی با اشاره به اینکه پایان برداشت محصول گوجه فرنگی خارج از فصل پایان فروردین است خاطر نشان کرد: تا پایان فروردین میزان برداشت محصول گوجه فرنگی خارج از فصل به ۲۴۰ هزار تن افزایش می‌یابد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دیر از برداشت گندم در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: برداشت گندم از اواسط فروردین آغاز می‌شود و کشاورزان محصول خود را در اراضی دیم و آبی برداشت می‌کنند.

محمددوست با بیان اینکه۷ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی دیر به کشت گندم اختصاص دارد تصریح کرد: ۱۲۰۰ هکتار از اراضی گندم این شهرستان تحت پوشش گندم آبی و ۶۵۰۰ هکتار دیم است.

وی با بیان اینکه بارش کم باران  خسارت عمده‌ای به محصول گندم وارد کرد خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود در مجموع ۲۵۰۰ تن گندم در اراضی گندم شهرستان دیر برداشت شود.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پس از یک سال توقف؛ پروازهای ارومیه و اراک به عسلویه و لامرد از سر گرفته شد

با پیگیری و همت شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پروازهای مسیر ارومیه ـ عسلویه و اراک ـ لامرد پس از یک سال وقفه از سر گرفته شد؛ اقدامی در راستای تسهیل رفت‌وآمد فعالان صنعت و خدمت‌رسانی به جامعه محلی جنوب کشور.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *