آخرین خبرها

دستگیری ۱۰ سارق داخل خودرو و اماکن خصوصی در دشتستان

به گزارش چغادک نیوز: سرهنگ “سید جواد رضوی” اظهار داشت: با توجه به آغاز طرح نوروزی پلیس و تشدید مبارزه با سرقت و جلب رضایت شهروندان ، مأموران انتظامی با انجام تلاش های شبانه روزی و افدامات پلیسی در ۷۲ ساعت گذشته ۱۰نفر سارق شناسایی و دستگیر شده است.

وی تصریح کرد: سارقان در بازجوئی ها و تحقیقات اولیه پلیس به ارتکاب ۱۴فقره انواع سرقت (داخل خودرو-اماکن خصوصی- سیم برق ) در سطح شهرستان دشتستان اعتراف کردند.

سرهنگ رضوی بیان کرد :در همین ارتباط متهمان پس از تشکیل پرونده و تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پس از یک سال توقف؛ پروازهای ارومیه و اراک به عسلویه و لامرد از سر گرفته شد

با پیگیری و همت شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پروازهای مسیر ارومیه ـ عسلویه و اراک ـ لامرد پس از یک سال وقفه از سر گرفته شد؛ اقدامی در راستای تسهیل رفت‌وآمد فعالان صنعت و خدمت‌رسانی به جامعه محلی جنوب کشور.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *