آخرین خبرها

صندوق حمایت از قهرمانان در استان بوشهر راه‌اندازی شود

به گزارشچغادک نیوز:  عبدالکریم گراوند در نشست با انجمن‌های مختلف جامعه معلولان استان بوشهر با تبریک ولادت پیامبر گرامی اسلام(ص)، امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت به روز جهانی معلولان پرداخت و با تبریک این روز اظهار داشت: معلولیت در فرد نمی‌تواند مانع از پیشرفت و ترقی وی شود چراکه توانمندی معلولان در عرصه‌های مختلف ورزشی، فرهنگی، علمی، سیاسی، اجتماعی و دیگر بخش‌ها به منصه ظهور رسیده است.

وی، با اشاره به درخشش ورزشکاران معلول در عرصه بین‌المللی خاطرنشان کرد: معلولان ورزشکار استان بوشهر در مسابقات پارالمپیک، آسیایی و دیگر مسابقات بین‌المللی بارها پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را به اهتزار درآورده‌اند که نشان از توانمندی این عزیزان در عرصه جهانی دارد.

استاندار بوشهر با تاکید بر توجه به اشتغال ۳ درصد معلولان در دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: اگر قانون ۳ درصد جذب معلولان در دستگاه‌های اجرایی محقق شود هیچ معلولی بدون شغل نمی‌ماند. ادارات و دستگاه‌های دولتی استان بوشهر باید قانون ۳ درصد جذب معلولان  در دستگاه متنوع خود مورد توجه قرار دهند.

وی، توجه به مشکلات معلولان را یک ضرورت دانست و با تاکید بر حمایت از قهرمانان ورزشکار معلول بیان کرد: برای حل مشکلات ورزشکاران معلول در نشست تخصصی باید این مهم مورد بررسی قرار گیرد و راهکارهای لازم ارائه شود.

استاندار بوشهر با تاکید بر توجه به مطالبات معلولان و رسیدگی به مشکلات آنان گفت: با توجه به جایگاه ورزشکاران معلول استان بوشهر در مسابقات بین‌المللی برای حل مشکلات این قهرمانان، تاسیس صندوق حمایت از قهرمانان مورد توجه قرار دارد.

گراوند به برگزاری مراسم روز جهانی معلولان در استان بوشهر پرداخت و گفت: جشن روز جهانی معلولان در استان بوشهر  با شکوه خاصی برگزار می‌شود که این مهم مورد حمایت ویژه قرارمی‌گیرد.

وی، حل مشکلات اشتغال، مسکن و تحقق مطالبات معلولان را از اولویت‌های استان بوشهر دانست و تاکید کرد: حل مشکلات مسکن معلولان با مشارکت خیران مسکن ساز باید مورد توجه قرار بگیرد.

منبع: تسنیم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پس از یک سال توقف؛ پروازهای ارومیه و اراک به عسلویه و لامرد از سر گرفته شد

با پیگیری و همت شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پروازهای مسیر ارومیه ـ عسلویه و اراک ـ لامرد پس از یک سال وقفه از سر گرفته شد؛ اقدامی در راستای تسهیل رفت‌وآمد فعالان صنعت و خدمت‌رسانی به جامعه محلی جنوب کشور.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *