آخرین خبرها

حاشیه پیش از بازی نفت و پرسپولیس

قائم مقام باشگاه پرسپولیس با تاکسی از اهواز به مسجد سلیمان رفت.

به گزارش "چغادک نیوز"، محمد حسین نژادفلاح قائم مقام باشگاه پرسپولیس دقایقی پیش به اردوی این تیم در شهر مسجد سلیمان رسید.

*هتل دانشگاه آزاد اسلامی مسجد سلیمان تنها هتل این شهر است که درست وسط حیاط دانشگاه آزاد قرار دارد.

* شمار زیادی از هواداران پرسپولیس مقابل هتل دانشگاه آزاد تجمع کردند و خواهان گرفتن عکس و امضا از سرخپوشان هستند.

* با توجه به حضور پرسپولیس در این هتل ورود و خروج اتومبیل‌های متفرقه به داخل دانشگاه به سختی صورت می‌گیرد.

* نژادفلاح به محض ورود به دانشگاه با دانشجویان مدت زمان طولانی صحبت کرد.

* هوای مسجد سلیمان آفتابی و بهاری است.

* شماری از هواداران موفق شدند داخل لابی هتل بیایند و با بازیکنان عکس و امضا بگیرند.

* با توجه به اینکه بازی پرسپولیس و نفت مسجد سلیمان ساعت ۱۴:۳۰ برگزار می‌شود بازیکنان ناهار و صبحانه را با هم یکی کردند و ساعت ۱۱ به غذا خوری هتل رفتند.

* به محض ورود نژادفلاح به فرودگاه اهواز شریف حسینی نماینده مجلس به استقبال نژادفلاح رفت. حسینی هر چقدر اصرار کرد نژادفلاح با اتومبیل شخصی او به مسجد سلیمان نرفت و قائم مقام باشگاه پرسپولیس ترجیح داد با تاکسی، خودش را مسجد سلیمان برساند.

 
منبع: تسنیم

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

«گرگشو» همایشی مذهبی در جنوب

گرگشو، آیینی مذهبی است که مردم جنوب به خصوص بنک و کنگان هر سال در عصر روز ۱۴ رمضان بر اساس یک سنت قدیمی مصادف با شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) برگزار می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *