پرسپولیس فردا در اولین گام خود در لیگ قهرمانان آسیا به مصاف لخویا خواهد رفت.
به گزارش "چغادک نیوز"، پرسپولیس فردا (سه شنبه) در حالی رو در روی لخویای قطر قرار خواهد گرفت که آخرین بار تقریبا ۳ سال پیش در آزادی با یک تیم قطری رو به رو شده است.
عکس های زیر مصاف پرسپولیس و الغرافه در فصل ۲۰۱۲ لیگ قهرمانان آسیا را نشان می دهد که با تساوی ۱ بر ۱ دو تیم به پایان رسید.

آن بازی یک سوژه اصلی داشت و آن هم فرهاد مجیدی استقلالی بود. وی پس از دریافت کارت زرد دوم به علت تمارض از زمین مسابقه اخراج شد و داستان آن ۴ معروف اتفاق افتاد. در آن دوره پرسپولیس با تیمهای الهلال، الغرافه و الشباب هم گروه بود که با ۱۱ امتیاز به عنوان تیم دوم راهی مرحله حذفی شد.

آن بازی یک خاطره خوب دیگر نیز داشت و آن هم حضور ۹۶ هزار نفر در ورزشگاه آزادی بود. هواداران پرسپولیس رکورد لیگ قهرمانان آسیا را جا به جا کردند. مسابقاتی که از سال ۲۰۰۲ با نام و شیوه ای نوین در آسیا برگزار می شود. پرسپولیس در بازی رفت با گل های ایمون زائد، شیث رضایی و جواد کاظمیان ۳ بر ۰ این تیم را در هم کوبیده بود.
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید