آخرین خبرها

۳۳ پروژه عمرانی در شهرستان دیر افتتاح شد

استاندار بوشهر گفت: ۳۳ پروژه عمرانی در شهرستان دیر افتتاح شد.

به گزارش "چغادک نیوز"، مصطفی سالاری عصر دوشنبه در آئین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی شهرستان دیر اظهار داشت: امروز در شهرستان دیر به مناسبت دهه فجر، ۳۳ پروژه با ۶۶ میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد.

وی بیان داشت: اعتبارات دیر نسبت به سال گذشته سه برابر شد ضمن اینکه از محل اعتبارات متمرکز و ملی نیز اعتبارات دیگری به شهرستان اختصاص یافت.

سالاری بیان کرد: پست برق بردخون، خیابان ورودی دیر، افتتاح ساختمان جدید بنادر و گمرک شهرستان و دو پروژه سالن ورزشی از جمله پروژه هایی است که در این شهرستان افتتاح شد.

استاندار بوشهر وضعیت پروژه‌های این شهرستان را از لحاظ کیفیت و زمان بهره برداری خوب ارزیابی کرد و اظهار امیدواری کرد: پروژه های تحول زا در سال آینده با سرعت بهتری تکمیل و به بهره برداری خواهد رسبد.

وی با بیان اینکه توسعه بندر خورخان دیر در دست پیگیری است.

وی با توجه به در پیش رو داشتن ۲۲ بهمن گفت: این روز، سالروز پیروزی انقلاب با اراده ملت و به رهبری بنیانگذار انقلاب اسلامی است که استبداد شکسته و نظام اسلامی در ایران حاکم شد.

وی تاکید کرد: مردم کشور و استان با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال مردمی بودن نظام و برخورداری انقلاب از پشتوانه مردمی را به منصه ظهور خواهند گذاشت.

مهر

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

تقدیر وزیر نیرو از مجموعه صنعت برق استان برای به ثمر رساندن پروژه ای شاخص

وزیر نیرو در جریان سفر خود به استان بوشهر از مجموعه صنعت برق در این استان به پاس مشارکت وسختکوشی برای احداث خط انتقال ۳۳ کیلوولت طرح برق آبرسانی سیراف به جم قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *