×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
مدیرکل بنیاد مسکن بوشهر در جمع همکاران بازنشسته؛ بازنشستگان سرمایه های عظیم اجتماعی هستند

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد مسکن استان بوشهر؛ مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر همکاران بازنشسته را بعنوان سرمایه های عظیم اجتماعی این اداره کل نامبرد و افزود: خدمات صادقانه و مخلصانه آنها بر هیچ کس پوشیده نیست و گوهر عمر و جوانی که در راه اعتلای بنیاد مسکن بکار گرفته اند با هیچ چیزی قابل جبران نیست و در طول خدمت خود مبدا و منشا خدمات بسیار مفیدی بوده اند.

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر در نشست صمیمی با همکاران بازنشسته گفت: بازنشستگان باید همواره مورد توجه قرار گیرند و زمینه بهره مندی از تجارب ارزنده این قشر عزیز را به عنوان راهنمای عملی مدیران و کارکنان فراهم شود.

وی با بیان اینکه تکریم بازنشستگان باید به یک فرهنگ عمومی و وظیفه ملی تبدیل شود، تصریح کرد: بازنشستگان سرمایه معنوی کشور هستند که باید از تجربیات این عزیزان استفاده شود.

علیرضا مقدم با بیان اینکه همکاران بازنشسته چراغ راه ما برای خدمات رسانی بهتر به مردم هستند، افزود: پیگیری خواهیم کرد بزودی کانون بازنشستگان این اداره کل دوباره فعال شود و اعضای جدید هیات مدیره نیز مشخص شوند.

در این نشست همکاران بازنشسته مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و جهت رفع مشکلات تبادل نظر صورت گرفت.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false