×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳  
false
true
آموزش های مهارتی در کیفیت پخت نان اثرگذار است

رییس مرکز آموزش فنی وحرفه ای گناوه گفت: همه مشکلات درحوزه کیفیت و پخت نان با فراگیری آموزش های مهارتی برطرف می شود.

به گزارش "چغادک نیوز"،  به نقل از ایرنا، احمد لیراوی روزشنبه درنشستی با رییس اداره غله و مجمع امورصنفی این شهرستان افزود: دراین ارتباط و براساس تفاهم نامه بین مرکز آموزش فنی و حرفه ای، دوره آموزشی برای تهیه و پخت نان برای کارگران نانوایی های این شهرستان برگزار خواهدشد.

وی گفت: مجمع امور صنفی، نانوائیان را مکلف کند از کسانی که دوره های آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای را فرا گرفته در امر تهیه و پخت استفاده کنند تا ترغیب به فراگیری آموزش های مهارتی دوچندان شود.

رییس مجمع امور صنفی گناوه گفت: یکی از دلایل بی کیفیتی نان درشهرستان گناوه ناآگاهی مسوولان نانوایی ها در بحث تهیه و پخت نان و اداره نانوا است.

نظری افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه ای می تواند با برگزاری دوره های آموزشی مدیریتی در برطرف کردن مشکل کیفیت نان گامی اساسی بردارد.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false